Kast met rolbakken “Gaitrie”

Deze kast met rolbakken geeft enorm veel opbergruimte en is gemaakt van goed geschuurd gebruikt steigerhout. Hij is voor meerdere doeleinde te gebruiken; als tv kast maar ook als bankje is hij leuk, dus ook bijvoorbeeld als opbergkast voor schoenen in de gang! 

De afmeting van deze kast op foto 1-3 (per kast, in dit voorbeeld zijn het 2 identieke kasten) is +/- B 180* D 55  * H 50 cm 

De kast is voorzien van 3 rolbakken op kleine wieltjes. De bak zelf is gemaakt van (onbehandeld) MDF maar het front is van gebruikt steigerhout. Tevens is de achterwand van deze kast ook van MDF gemaakt. (deze zie je niet) Als je de bakken wel van steigerhout wil, dan kan dat zeker ook!

Deze kast met rolbakken kan ook in een andere afmeting  gemaakt worden.

Je kunt ook nog aanpassingen doen aan deze kast, bijvoorbeeld met de toevoeging van een open vak met planken (zie foto4).


OEigen Houtje Meubels heeft geen standaard collectie met vaste prijzen. Ieder project is uniek en de prijs is hierdoor vaak pas te bepalen als alle wensen duidelijk zijn. Om toch alvast een prijsindicatie te geven;

De kast met rolbakken (zoals op foto 1-3) met de afmeting B 180* D 55  * H 50 kost € 550,-

Deze kast met rolbakken kan ook in een andere afmeting  gemaakt worden.Meer kast opties :

Deze kast is nu in deze uitvoering en afmeting gemaakt, maar een kast is natuurlijk in diverse  afmetingen en afwerkingen te maken. Kijk ook maar eens naar deze tv kast Tv kast “Sander”.


Kwaliteit:

Bij de verwerking en afwerking van de meubels wordt er veel aandacht besteed aan de kwaliteit. Voor meer informatie over hoe Op Eigen Houtje Meubels hiermee omgaat, verwijs ik u naar de pagina materiaal en afwerking.


Wilt u meer weten over deze kast of heeft u een andere vraag?

Contact:

Ziet u iets wat u aanspreekt in mijn portfolio, inspireert het u tot nét iets anders, of heeft u gewoon een vraag of opmerking?  Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met mij op via onderstaand contactformulier. Ik beantwoord uw vraag dan zo snel mogelijk!

Als we zo dicht mogelijk bij uw wensen kunnen komen, zal dit resulteren in een hogere beleving van de kwaliteit en het plezier! Ik wil dat u het gevoel krijgt dat u “Op of Aan UW Eigen Houtje” zit!

Als u contact opneemt met Op Eigen Houtje Meubels en u uw e-mail adres hier achterlaat,  geeft u toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens. De privacy verklaring van Op Eigen Houtje Meubels (en de manier waarop uw  persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt) is terug te vinden bovenaan de homepage van deze website.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

 

Suzanne Reneman

Op Eigen Houtje Meubels

Gevestigd te Pijnacker

www.op-eigen-houtje-meubels.nl

www.facebook.com/OpEigenHoutjeSR